Üdvözöljük a BKV Zrt. Karrieroldalán

Legyünk mi a következő megállója!

Autóbuszvezető képzés B-ről

Vissza

A koronavírus okozta járványhelyzetben a tájékoztatóban hivatkozott csoportos tájékoztatóink, valamint ebből adódóan a programba való bekerülés lehetősége átmentileg szünetel. Kérjük, figyelje honlapunkat, a járvány elmúlása után azokat újra fogjuk indítani.

Örömmel tájékoztatjuk, hogy Társaságunk, a BKV Zrt. (újabb) együttműködési megállapodást kötött az OFA Nonprofit Kft.-vel, melynek keretében lehetőség nyílik a B kategóriás jogosítvánnyal rendelkező érdeklődőknek az autóbuszvezetéshez szükséges képesítések megszerzésére.

Az államilag támogatott szakirányú képzés (C, D, GKI képzés) mellett (annak befejezéséig) a jelentkező a jelenlegi munkaviszonyát továbbra is fenntarthatja, képzett járművezetőként pedig a BKV Zrt. főállású autóbuszvezetője lehet. A tanfolyam ideje alatt az elköteleződést ösztöndíjjal is támogatjuk.

Jelentkezési feltételek:

  • alapfokú iskolai végzettség
  • betöltött 21. életév
  • minimum 2 éves „B” kategóriás jogosítvány

Amire még szükség lesz:

  • egészségügyi alkalmasság: 2. alkalmassági csoport

megszerezhető: foglalkozás-egészségügyi orvos

  • pályaalkalmassági igazolás: legalább PÁV II-es alkalmassági kategória

megszerezhető: Pályaalkalmassági Vizsgálati Hatósági Főosztály (1082 Budapest, Vajdahunyad u. 45 , tel.: +36 1 510 0101) https://www.nkh.gov.hu/web/kozuti-gepjarmu-kozlekedesi-hivatal/palyaalkalmassag-vizsgalati-foosztalyhoz-tartozo-tevekenysegek

Az OFA általi pályázati felhívás részletei a http://ofa.hu/files/honlap/palyazati_felhivas.pdf oldalon olvasható.

 

Az első lépés, a csoportos tájékoztató:

Meghatározott időpontokban csoportos felvételi tájékoztatást tartunk, melynek keretében megismertetjük a program részleteit, bemutatkozik Társaságunk, ill. fontos információkat tudhat meg a járművezetői szakmáról, valamint az OFA regisztrációt is segítjük.

 

 A csoportos tájékoztató helyszíne:

BKV Zrt. Kelenföldi autóbusz-garázs (Budapest, XI. ker., Hamzsabégi út 55-57.) I. emelet; megközelíthető: az 19-es, 49-es villamossal, 7-es, 150-es, 154-es és 731-es buszjáratokkal.

A csoportos tájékoztatóra szükséges elhozni:

  • személyi okmányokat (személyi igazolvány, lakcímkártya)
  • jogosítványt
  • minimum az alapfokú végzettséget igazoló bizonyítványt
  • egészségügyi alkalmasság 2-es csoport igazolását (amennyiben már rendelkezésre áll), valamint
  • a PÁV II-es alkalmasság igazolását (amennyiben már rendelkezésére áll).

A csoportos tájékoztató során az OFA regisztrációját is elvégezheti, mellyel egyidejűleg átadjuk Önnek a munkaadói szándéknyilatkozatot is.

A csoportos tájékoztató a megjelentek számától függően, az OFA regisztrációval együtt akár késő délutánig is eltarthat, kérjük ennek megfelelően készüljön.

Társaságunkról, az autóbuszvezetésről előzetesen néhány információt megtalál az http://brochure.gregsom.com/bkv_toborzas oldalon.

 

Ösztöndíj a tanfolyam alatt:

Az OFA által államilag támogatott C, D és GKI képzés meghatározott ideje alatt Társaságunk felé történt elköteleződés ellenében (támogatási szerződés aláírása esetén) ösztöndíjat nyújtunk leendő munkavállalóinknak.

 

Járművezetőként:

 

A tanfolyamok befejezését követően főállású autóbuszvezetői állást kínálunk.

Társaságunk nagy múltra visszatekintő, stabil háttérrel rendelkező nagyvállalat, hosszú távú munkalehetőséggel. Bejelentett munkabér mellett Kollektív Szerződés szerinti bérpótlékok, egyéb juttatások és cafeteria egyaránt biztosított. A BKV Zrt. járatain a munkavállalóink, majd próbaidőt követően a házastársa, valamint az egy háztartásban élő minden iskolás gyermek részére is ingyenes utazás vehető igénybe.

 

Társaságunk öt autóbuszos divízióval (telephellyel) rendelkezik, így a munkavégzés helyéül lakóhelyhez közeli vagy jól megközelíthető telephelyek közül lehet választani:

  

A koronavírus okozta járványhelyzetben a csoportos tájékoztatóink átmentileg szünetelnek. Kérjük, figyelje honlapunkat, a járvány elmúlása után a csoportos tájékoztatókat újra fogjuk indítani.

Előzetes kérdések, észrevételek esetén az alábbi elérhetőségeken lehet érdeklődni:

Divízió

Cím

Érdeklődni

Cinkota Divízió 

Budapest, XVI. ker., Bökényföldi út 122.

Gallai Gáspár

forgalmi szolgálatvezető

461-6611

GallaiG@bkv.hu

Dél-pesti Divízió

Budapest, XIX. ker., Méta utca 39.

Béres Ákos

forgalmi szolgálatvezető

461-6612

BeresA@bkv.hu

Kelenföld Divízió

Budapest, XI. ker., Hamzsabégi út 55-57.

Nagy Attila

forgalmi szolgálatvezető

461-6613

NagyAtt3@bkv.hu

Trolibusz Divízió

Budapest, X. ker., Zách u. 8.

Bokor Tamás

forgalmi szolgálatvezető

461-6614

BokorT@bkv.hu

Óbuda Divízió

Budapest, III. ker., Pomázi út 15.

Lovász Miklós

forgalmi szolgálatvezető

461-6615

LovaszM@bkv.hu

 

Önt is várjuk csapatunkba!

BKV Zrt.

Zrt.