BKV.hu

Rólunk

Amennyiben karrier oldalunkat felkereste, minden bizonnyal állást keres, vagy legalábbis szeretne változtatni jelenlegi élethelyzetén.

Engedje meg, hogy röviden bemutatkozzunk:

A BKV a Főváros tulajdonában lévő nagy szakmai múltra visszatekintő zártkörű részvénytársaság, mely a Megrendelővel (BKK) kötött Közszolgáltatási Szerződés alapján látja el a közösségi közlekedés üzemeltetői feladatait.

Jövőképünk, hogy a technikai feltételek, a szolgáltatás színvonala, a pénzügyi és humán erőforrások tekintetében egyaránt hatékonyan működő, európai színvonalú, környezettudatos, versenyképes közösségi közlekedést szolgáltató vállalattá váljunk.

Társaságunk kulturált, pontos, kiszámítható és biztonságos szolgáltatást nyújt, az utasok érdekeit szem előtt tartva. Szakembereink elhivatottsága és felkészültsége az alap arra, hogy európai színvonalú szolgáltató társaság legyünk.

Társaságunk több mint 9 600 munkavállalónk együttes munkájával Budapest meghatározó közösségi közlekedési szolgáltatója, melynek fenntartásához szüntelenül törekszünk a folyamatos fejlődésre, innovatív működésre. Társaságunk sikereihez elengedhetetlen munkavállalóink elkötelezett munkája.

Amennyiben szívesen csatlakozna a Főváros meghatározó közösségi közlekedési szolgáltatójához, jelentkezzen meghirdetett munkaköreinkbe, vagy amennyiben ott nem talált megfelelőt, kérem, jelentkezzen adatbázisunkba!

Várjuk pályázatát!


 

 

Ezek mind mi vagyunk!

 

Autóbusz

 Trolibusz

Villamos

 Metró

Földalatti


Fogaskerekű


Libegő


Sikló